News Flash:

Tragedia din Italia: A fost repatriat trupul neinsufletit al romanului care s-a numarat printre victimele podului prabusit in Genova

22 August 2018
780 Vizualizari | 0 Comentarii
genoa bridge

Trupul neinsufletit al soferului de tir din judetul Gorj, care a fost printre victimele podului prabusit in Genova, a fost repatriat, miercuri, iar duminica, Marius Rosca va fi inhumat in cimitirul din localitatea natala, Curtisoara. Familia barbatului de 35 de ani a acceptat donarea de organe.
Sicriul cu trupul romanului care a murit in urma accidentului care a avut loc, pe 14 august, in Italia, dupa prabusirea podului din Genova, a fost adus, miercuri, in Romania si a fost depus la casa pe care Marian Rosca si-a construit-o recent in localitatea natala, Curtisoara.

Acesta va fi inmormantat duminica, in Curtisoara urmand sa vina si patronii arabi, pentru care lucra barbatul.

„A fost adus acasa. Va fi inmormantat la Curtisoara, duminica. Patronii lui au fost la spital si ne-au anuntat ca vor participa si la inmormantare directorul si patronal, care sunt arabi. Va merge cineva dupa ei la aeroport, la Craiova. Ne-au spus ca nu se vor incadra sa ajunga, de aceea am amanat cu o zi, initial am zis sa aiba loc inmormantarea sambata, dar au religia lor si nu ar fi putut iesi din casa, de aceea am decis sa fie inmormantarea duminica. Au zis ca participa si la Moldova, la inmormantarea celuilalt sofer, colegul fratelui meu. Nu am decis ce vom face dupa tot ceea ce s-a intamplat, sa vina fratii mei si vom vorbi. Prima data sa ne linistim cu inmormantarea si vom decide ce e de facut”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, Aurelia Rosca, sora barbatului care a murit in accidentul din Italia.
Aceasta a precizat ca familia a acceptat prelevarea unor organe ale fratelui.

„Ne-am dat acordul pentru donare, dar nu pot sa va spun exact ce organe. Daca s-a putut face un bine, noi l-am facut, pentru ca el asa ar fi vrut, el a facut bine la toata lumea”, a mai declarat Aurelia Rosca.

Zeci de mesaje de condoleante au fost postate pe pagina de Facebook a lui Marian.

”Ai fost o persoana plina de viata, un mare caracter, ai plecat de jos si ne-ai aratat ca prin munca si cu vointa ai putut sa iti faci casa visurilor tale, aveai tot ce iti doreai si din pacate nu ai apucat sa te bucuri de rodul muncii tale. Cum ne bucurai pe noi cu glume si cu zambetul tau, acum vei bucura ingerii din cer”, a scris o prietena pe pagina de Facebook a acestuia.

Barbatul de 35 de ani lucra in Franta, ca sofer, iar in 15 august trebuia sa duca un transport in Italia.

In total, 43 de oameni au murit dupa prabusirea unui segment al viaductului Polcevera (Morandi), pe autostrada A10, in apropiere de orasul Genova.


curtisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004369 (s)