News Flash:

TRAGEDIE! Eleva ranita la Savarsin a murit la Spitalul Judetean din Timisoara

25 Octombrie 2016
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
acc elicopter
Una dintre cele trei adolescente ranite vineri intr-un accident produs pe DN7 in timp strangea bani pentru balul bobocilor a murit, marti, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, politistii facand cercetari la scoala la care invatau fetele, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Fata avea 16 ani si era grav ranita, fiind transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinc Judetean de Urgenta Timisoara. Adolescenta avea politraume si traumatism cranian, suferind doua interventii chirurgicale pe creier.
Tanara a fost in coma de gradul IV si a murit ca urmare a unui stop-cardio respirator.
Celelalte doua fete ranite in accident, cu varste de 16 si 17 ani, au fost externate din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.
Accidentul a avut loc vineri, cand trei fete cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani au fost grav ranite in comuna Savarsin din judetul Arad, dupa ce au fost acrosate de o autoutilitara, in timp ce participau la o actiune de colectare de bani pentru a organiza balul bobocilor.
"Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 48 de ani din Constanta, in timp ce conducea o autoutilitara pe DN7, dinspre Arad catre Deva, a acrosat si accidentat grav trei minore cu varste de 16-17 ani, care se aflau pe un palet transporatat cu un carucior si tras de trei barbati pe acostamentul aferent sensului de mers Arad-Deva, in cauza fiind un dosar de cercetare penala pentru vatamare din culpa", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad, inspector Lorena Pirvulescu.
"Conducerea Liceul Tehnologic Savarsin a decis derularea anchetei interne in acest caz", a declarat seful Inspectoratului Scolar Arad, profesor Claudius Mladin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)