News Flash:

Liviu Varciu, exagerat de protector cu fiica sa. Nu are voie..

20 Octombrie 2016
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu1
Liviu Varciu nu vrea sa auda sub nicio forma ca fiica sa, Carmina, care are deja o multime de pretendenti, sa aiba iubit la 14 ani!
Chiar daca nu traieste langa ea, Liviu Varciu isi protejeaza fiica si de la distanta. Artistul vorbeste des cu aceasta si i-a explicat chiar multe lucruri, de ce trebuie sa se fereasca, in primul rand. Tare frumusica, de altfel, Carmina are deja o multime depretendenti, si i-a spus acest lucru si tatalui ei, doar ca Liviu Varciu nici nu vrea sa auda ca fiica sa sa aiba iubit de la 14 ani. El vrea ca aceasta sa invete in primul rand carte, apoi sa urmeze o facultate si sa nu-i fie gandul la baieti, inca de pe acum.
Totusi, actorul i-a cerut Carminei ca atunci cand se va intampla sa-si doreasca o relatie serioasa cu vreun baiat, e musai sa il prezinte. Iar daca ea va iesi cu el, asta inseamna ca actorul a fost cel care si-a dat acordul.
”Eu o voi proteja de nebuni si de golani si voi sta mereu in umbra ei”, le-a spus Varciu apropiatilor. 
Altfel, artistul a mai marturisit ca asteapta cu nerabdare acel moment in care Carmina va veni sa locuiasca in Capitala, asta dupa mai multe incercari esuate de a se stabili cu mama ei in Bucuresti. Cele doua au incercat sa locuiasca in Capitala, intr-un complex rezidential, Liviu Varciu chiar s-a ocupat sa-i gaseasca o scoala buna la care sa invete fiica sa, dar in cele din urma acestea s-au intors la Arad.
Ocupat cu filmarile, dar si cu casa pe care si-o ridica, actorul nu are timp sa le viziteze prea des, dar vorbeste foarte mult la telefon cu fiica lui. El spera, printre altele, ca odata ce-si va termina casa, Carmina sa vina sa stea cu el sub acelasi acoperis.

liviu varciu fiica iubit pretendenti facultate acordul golani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006932 (s)