News Flash:

Tortionarul Visinescu, adus cu mandat la Curtea de Apel Bucuresti

5 Noiembrie 2014
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Tortionarul Alexandru Visinescu a fost adus cu mandat, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul in care este acuzat de moartea a 12 detinuti politici in perioada in care a condus Penitenciarul Ramnicu Sarat.
Visinescu a venit la Curtea de Apel Bucuresti in jurul orei 10.00, fiind insotit de doua persoane. Acesta a fost dus in sala de judecata, unde asteapta sa inceapa procesul.
Instanta a dispus ca Alexandru Visinescu sa fie adus, la termenul din 5 noiembrie, cu mandat, intrucat in 22 octombrie nu a fost prezent si nici nu a facut dovada faptului ca nu poate sa vina la proces.
Tot la termenul din 22 octombrie, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca statul roman, reprezentat de Ministerul de Finante, Ministerul Afacerilor Interne si Administratia Nationala a Penitenciarelor sa fie parti responsabile civilmente in dosarul lui Alexandru Visinescu, astfel incat daca instanta va dispune plata unor daune morale, cele trei institutii vor plati si ele, alaturi de Visinescu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008626 (s)