News Flash:

Melescanu il sustine pe Victor Ponta in turul al doilea al prezidentialelor

4 Noiembrie 2014
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
melescanu
Teodor Melescanu isi anunta sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea al prezidentialelor, precizand ca un factor esential in adoptarea acestei decizii a fost convingerea ferma ca impreuna vor aplica o politica in favoarea securitatii Romaniei si a unei dezvoltari economice durabile.
"In urma evaluarilor contextului politic intern premergator turului doi al alegerilor prezidentiale 2014 si a unei serii de discutii pe care le-am purtat cu premierul, doresc sa aduc la cunostinta opiniei publice faptul ca in turul al II-lea al alegerilor il sustin pe candidatul Victor Ponta. Totodata recomand electoratului care mi-a acordat increderea in primul tur sa sustina candidatura domnului Victor Ponta", anunta Melescanu intr-un comunicat transmis marti Agentiei MEDIAFAX.
El precizeaza ca un factor esential in luarea acestei decizii a fost convingerea sa ferma ca impreuna cu Victor Ponta va putea pune in practica o politica destinata consolidarii securitatii Romaniei in contextul actual si "o dezvoltare economica durabila in folosul tuturor romanilor".
Potrivit rezultatelor anuntate de BEC, Melescanu a obtinut 104.131 de voturi, reprezentand 1,09%. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008214 (s)