News Flash:

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii mai

3 Mai 2017
965 Vizualizari | 0 Comentarii
vineri 13
Desi luna mai se anunta a fi una extrem de insorita, unii nativi ar putea sa aiba parte de zile in care norii se vor aduna fix deasupra lor. Asta pentru ca ghinionul ii va urmari cateva zile la rand, asa ca ar trebui sa stie cum se pot feri de situatii neplacute.
Taur
Daca pana acum nu credeai in ghinion, dupa trei zile de foc iti vei retrage parerea. La mijlocul saptamanii nu vei avea pic de spor in afaceri iar deciziile din trecut iti vor afecta situatia la locul de munca.

Rac
Ti-ai schimbat recent locul de munca, insa nu iti place deloc si nu esti multumita de alegerea facuta. La sfarsitul lui mai, vor aparea mai multe oportunitati, insa te vei simti extrem de descurajata daca nu vei castiga. Gandeste-te ca totul se intampla cu un motiv si, cu siguranta, vor mai fi si alte sanse.

Fecioara
In unele zile din luna mai, s-ar putea sa te simti mai agitata si mai nervoasa ca niciodata. Pierzi autobuzul, intarzii la serviciu, te certi cu colegii sau cu partenerul si ziua iti este complet stricata. Incearca sa iti temperezi firea vulcanica si sa nu iei in seama orice lucru rautacios la adresa ta.

Scorpion
Nu esti in apele tale la inceputul lunii mai asa ca nu e momentul pentru decizii radicale. Daca vrei sa te desparti de partener, mai asteapta, iar daca vrei sa te certi cu cineva, incearca sa eviti un conflict, caci s-ar putea sa iti faca rau pe viitor si sa regreti momentul.

taur rac fecioara scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005513 (s)