News Flash:

Primele imagini cu micuta Madalinei Ghenea! Cat de dulce e fetita vedetei

3 Mai 2017
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
ghenea

Madalina Ghenea e cea mai fericita femeie. Si-a gasit sufletul pereche si a nascut o minunatie de fetita, in  urma cu luna.

Recent, frumoasa vedeta a publicat pe contul personal de Facebook prima  fotografie cu micuta ei. Aceasta e ezitat pana acum sa le arate fanilor virtuali cum arata fetita ei. Ca si alte vedete, Madalina nu a oferit imagini clare cu chipul micutei, ci doar franturi.

Madalina Ghenea a publicat doua imagini in care bebelusei i se vad manuta si o parte din chip. Cele doua fotografii au fost insotite de un mesaj de la  multi ani pentru taticul micutei, Matei Stratan, care a implinit 30 de ani.

„La mulţi ani, celui mai bun tată din lume. Slavă cerului că trăsăturile sunt moştenite genetic. Micuţul tău trandafir alb!”, a scris actriţa la descrierea celor două imagini.

Madalina si-ar fi dorit sa nasca natural, insa, dupa un travaliu de unsprezece ore, medicii i-au recomandat ca este mult mai bine sa nasca prin cezariana. Si prin cezariana a si nascut.

13 aprilie 2017: Cei doi proaspat parinti au iesit la plimbare

„Traiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore intregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetita foarte cuminte. Eu am plans cum nu am facut-o niciodata in viata mea“, au fost primele declaratii ale Madalinei dupa ce a devenit mama. Matei a experimentat si el aceeasi stare de fericire intensa. El a fost mereu alaturi de Madalina, a stat tot timpul langa ea in orele care au precedat venirea pe lume a fiicei lor. ciao.ro


madalina ghenea madalina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004843 (s)