News Flash:

Toate GOSPODINELE trebuie sa stie acest truc: Durata PERFECTA de fierbere a legumelor! Isi vor pastra vitaminele si gustul daca respecti acesti pasi

2 Martie 2017
664 Vizualizari | 0 Comentarii
fierbe legume
Durata de fierbere nu trebuie prelungita deoarece aceasta poate duce la scaderea calitatii nutritive a mancarii. 
1. Cartoful nu trebuie niciodata fiert mai mult de 30 de minute.
2. Sfecla necuratata nu trebuie lasata la foc mai mult de o ora si 10 minute
3. Varza taiata felii are o durata de fierbere de 15 minute
4. Morcovii netaiati nu trebuie fierti mai mult de 25 de minute
5. Stevia se fierbe maxim 10 minute
6. Durata fierberii la conopida intreaga este de 20-25 de minute.
7. Pentru a innabusi varza alba taiata avem nevoie de maxim 2 ore.
Nu adaugati niciodata bicarbonat de sodiu pentru a grabi fierberea legumelor, intrucat acesta nu va face decat sa distruga aproape toate vitaminele. De ce? Pentru ca bicarbonatul de sodiu are proprietatea de a alcaliniza apa.

fierbere cartoful sfecla varza morcovii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1016 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022723 (s)