News Flash:

Toader, inainte de anuntarea privind concursul pentru functia de procuror-sef al DNA: Este posibil sa desemnam un candidat si e posibil sa nu desemnam niciunul

27 Iulie 2018
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader2

Tudorel Toader va face vineri, la ora 12:00, anuntul privind concursul pentru functia de procuror-sef al DNA. Ministrul Justitiei declara, anterior, ca e posibil sa propuna un candidat din cei patru sau ca e posibil ca niciunul sa nu fie potrivit si atunci procedura se reia.
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reiterat, vineri dimineata, inainte de anuntul privind functia de procuror-sef DNA, ca este posibil ca unul dintre cei patru candidati sa fie desemnat, la fel cum este posibil ca niciunul sa nu fie desemnat si procedura sa se reia.

"In mod evident, nu aveam cum sa iau decizia inaintea deliberarilor. La orele 10.00, ma intalnesc cu secretarii de stat, la orele 12.00, sper ca finalizam si va putem anunta rezultatele. Interviurile s-au desfasurat potrivit procedurii, iar despre rezultate, despre impresii putem vorbi numai dupa ce finalizam procedura. In mod firesc, regulamentar, exista aceasta posibilitate pe care eu am anuntat-o si daca vreti, o repet. Este posibil sa desemnam un candidat, dupa cum , da, este posibil sa nu desemnam niciun candidat. Asta nu inseamna o optiune a mea, asta inseamna cele doua posibilitati legale pana la urma", a declarat, vineri dimineata, Tudorel Toader.

Florentina Mirica, procuror-sef serviciu la Sectia de combatere a coruptiei din cadrul DNA, Cristian Lazar, procuror sef adjunct la Sectia urmarire penala din cadrul Parchetului General, Marius Iacob, procuror sef adjunct al DNA si Elena Grecu, procuror sef serviciu in structura centrala a DNA, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, au sustinut joi interviul la sediul ministerului.


tudorel toader dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006227 (s)