News Flash:

Situatia drumurilor: Trafic oprit in continuare pe trei drumuri nationale, iar pe doua se circula ingreunat, dupa ploi

26 Iulie 2018
749 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inundat 1024x768 74958200

Traficul este oprit si joi pe trei drumuri nationale din judetele Covasna, Suceava si Vrancea, in timp ce pe doua drumuri din Bacau si Neamt circulatia este ingreunata, iar pe un drum din Suceava sunt restrictii, din cauza ploilor care au avut loc in ultima vreme, potrivit Centrului Infotrafic.
Astfel, circulatia este oprita pe DN 11B, in zona localitatii Catrusa din judetul Covasna, unde terasamentul s-a surpat pe o distanta de aproximativ 50 de metri, pe DN 2H, in localitatea Milisauti din Suceava, unde a fost afectata structura podului de peste raul Suceava, si pe DN 2L, in localitatea Soveja din Vrancea, drumul fiind partial surpat.

De asemenea, circulatia este ingreunata pe doua drumuri nationale. Este vorba de DN 12B, in zona localitatii Slanic-Moldova, acolo unde s-a surpat terasament pe o distanta de 100 metri, in judetul Bacau si pe DN 15B, in localitatea Petru Voda, acolo unde, de asemenea, s-a surpat terasament pe o distanta de 30 metri, in judetul Neamt.

Pe DN 17A, in localitateaVatra Moldovitei, judetul Suceava, pe podul de peste raul Moldovita, sunt instituite restrictii de viteza (30 km/h) si de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulatia se desfasoara pe un singur fir, alternativ.

Totodată, traficul este oprit joi dimineaţă pe DN13 Sighişoara - Braşov, în localitatea Saschiz, judeţul Mureş, dar nu din cauza ploilor, ci pentru că un autocamion ieşit în afara părţii carosabile în urmă cu două zile este repus pe roţi.

În continuare, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului, pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulau însă doar garniturile unui operator privat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)