News Flash:

TRAGEDIE pe munte! Profesorul care insotea grupul de studenti in Muntii Fagaras, gasit mort/ Care este starea celor 45 de tineri care au fost coborati de pe Varful Moldoveanu

22 Iulie 2018
872 Vizualizari | 0 Comentarii
munte

Profesorul care insotea grupul de studenti in Muntii Fagaras a fost gasit mort, in timpul noptii de sambata spre duminica, iar un alt turist este ranit, politistii declansand o ancheta. Cei 45 de studenti au fost coborati din zona Varfului Moldoveanu, in Nucsoara, si sunt in stare buna.
Purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, a declarat ca 45 de persoane, cu 10 masini au fost coborate din Masivul Fagaras in Nucsoara, unde au si fost cazate la o pensiune.

Epure a mai spus ca acestea nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cei 45 fac parte din grupul condus de profesorul care a cazut cativa zeci de metri intr-o rapa, in zona Varfului Moldoveanu si a fost gasit mort.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir, profesorul avea in jur de 40 de ani, iar un alt turist a fost si el ranit, insa usor. Politistii din Curtea de Arges fac cercetari pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Reprezentantii Salvamont Romania au transmis ca prima echipa de salvatori care a ajuns la locul unde cazuse profesorul a constatat ca in urma caderii, victima a suferit traumatisme grave, incompatibile cu viata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)