News Flash:

Timisorenii au iesit din nou in strada

8 Decembrie 2017
930 Vizualizari | 0 Comentarii
protest buc2

Cateva sute de timisoreni, potrivit organizatorilor, au iesit joi seara in Piata Libertatii sa protesteze impotriva guvernului si a ''parlamentului corupt'', cerand demisia guvernantilor, a lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor si alegeri anticipate. 

Folosind fluiere, vuvuzele, drapele si pancarte, protestatarii au scandat: ''Rezistam, nu cedam'', ''Demisia'', ''Iesiti din casa daca va pasa'', ''Ce vrem noi e si pentru voi'', ''Rezista/Lupta Bucuresti'', ''Anticipate'', ''Justitie, nu coruptie'', ''Sa va fie frica, tara se ridica'', ''PSD ciuma rosie'', ''Dragnea nu uita puscaria-i casa ta'', ''Daca nu dati inapoi, venim peste voi'', ''Nu plecati acasa, hotii nu ne lasa'', ''Dragnea, visul tau e praf, ai dosarul la OLAF". 

Reprezentantii celor adunati in piata au anuntat ca de duminica protestele vor avea loc din nou in Piata Operei/Victoriei, unde este amenajat si Targul de Craciun, dar dupa ora 19,00, cand se termina concertele programate acolo. In ultimele zece zile, protestele s-au mutat in Piata Libertatii. 

''Dorim sa traim in democratie, nu in dictatura PSD, iar toti cei care inteleg aceste lucruri si ca suntem in ultima saptamana de lupta, trebuie sa colaboreze si sa se implice intr-un mod exemplar pentru a le pune stop acestor tradatori de neam. Iesim zilnic, pentru ca este mai grav ca Ordonanta 13. Pana marti trebuie sa fim capabili sa ne adunam mai multi si sa umplem piata. De duminica ne vom intalni din nou in Piata Victoriei'', a declarat unul dintre organizatorii protestului. 

Participantii au fost de varste diferite, de la adolescenti la pensionari. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006641 (s)