News Flash:

Foloseste otet sa pastrezi masina curata si parbrizul dezghetat

7 Decembrie 2017
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
gheata 1

Stii deja cat este de folosit otetul la curatenia casei, dar te ajuta sa pastrezi si masina curata. Iata cat de repede cureti petele cu otet si cat de util este la masina pe timp de iarna.

Este bine sa pastrezi in portbagaj un pulverizator cu otet si apa. Foloseste aceasta combinatie mai ales in sezonul rece, cand parbrizul se incarca de noroi si ingheata peste noapte. Iata cum te ajuta otetul sa faci masina curata luna.

Curata stergatoarele cu otet
Daca s-a terminat solutia cu care stergi de obicei geamurile masinii, foloseste o combinatie din 3 parti otet si o parte apa. Cu ea poti curata foarte usor stergatoarele murdare si inghetate, ca sa nu mai lase urme pe parbriz.

Dezgheata parbrizul in cateva secunde
Nu este indicat sa golosesti iarna nici apa calda, nici alcool sau sare pentru a dezgheta parbrizul. Mai bine pulverizeaza apa cu otet si scapi de stratul de gheata in cateva secunde. Otetul dizolva si mizeria si vei curata mult mai usor geamurile masinii, precum si oglinzile.

Otetul scoate mirosul neplacut din covorase
Covorasele masinii se murdaresc mai mult iarna, cand intri cu incaltamintea plina de noroi si apa. Lasa covorasele sa se usuce bine, indeparteaza noroiul uscat cu o perie aspra si apoi pulverizeaza otet si apa si curata-le temeinic cu un burete. Nu doar ca vei scapa de mizerie si de Otetul dizolva stickerele de pe geamuri
Daca te-ai plictisit de abtibildurile lipite pe geamurile masinii sau pe caroserie, inmoaie-le bine cu apa calda si otet. Repeta actiunea pana cand otetul dizolva lipiciul si le poti indeparta fara sa zgarii geamurile.

Cu otet cureti banchetele si pastrezi masina curata
Tapiseria banchetelor din masina se pateaza adesea cu sucuri, cafea si diverse alimente pe care le mananci in masina. Dar o poti curata usor tot cu ajutorul otetului. Asteapta o zi insorita, pulverizeaza otet pe pete si freaca bine cu un burete moale. Lasa usile deschise cel putin o ora sa se usuce bine tapiseria si sa iasa mirosul de otet. Sau da caldura la maximum in masina, daca le cureti pe timp de iarna, si tapiseria se va usca imediat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006241 (s)