News Flash:

Peste 230 de cazuri in care politistii au fost agresati, in 2017. Doi dintre ei au fost ucisi in misiune

7 Decembrie 2017
843 Vizualizari | 0 Comentarii
politia1

In primele 10 luni ale acestui an, la nivel national, s-au inregistrat 236 de cazuri de agresiune asupra politistilor, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). De asemenea, in aceeasi perioada, doi politisti au fost ucisi in misiune.
Pana la sfarsitul lunii octombrie 2017, la nivel national, s-au inregistrat 236 de cazuri in care politistii au fost agresati, fizic sau verbal, potrivit unui raspuns al IGPR, la solicitarea agentiei de presa MEDIAFAX.

In doua din aceste situatii, politistii au murit. In alte situatii, au suferit rani grave.

Cel mai recent caz in care un politist a fost agresat in misiune si ranit grav este cel al agentului sef adjunct de politie, Sfichi Dan Ciprian, in varsta de 35 de ani, care lucreaza in cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Suceava. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever si rani taiate la brat, dupa ce, luni dimineata, in timpul unor perchezitii desfasurate intr-un dosar de trafic de droguri, a fost atacat cu o sabie. Incidentul a avut loc in Radauti, la domiciliul uneia dintre persoanele vizate, iar politistul a fost preluat cu un elicopter SMURD si transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, starea lui fiind in continuare foarte grava.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004869 (s)