News Flash:

Timisorenii asteapta cu nerabdare Festivalul de opera si opereta din Parcul Rozelor. Se fac ultimele pregatiri

13 August 2014
927 Vizualizari | 0 Comentarii
Festivalul de opera si opereta din Parcul Rozelor
Opera Nationala Romana din Timisoara a inceput pregatirile pentru festivalul din Parcul Rozelor, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale sezonului estival in urbe. Ajuns la cea de-a X-a editie, Festivalul de opera si opereta in aer liber va incepe cu productia declarata drept “Cel mai bun spectacol de opereta al anului in Romania”, la Gala Operelor Nationale.
Opereta ”Silvia”va deschide in aceasta vara Festivalul de Opera si Opereta in aer liber, la Timisoara. In cadrul editiei a II-a Galei Operelor Nationale, cea mai noua productie a Operei din Timisoara cu opereta lui Emmerich Kalman, in regia lui Gyorgy Korcsmaros (Ungaria), a fost distinsa cu premiul pentru “Cel mai bun spectacol de opereta/musical al anului”, iar interpreta rolului titular, soprana Narcisa Brumar, a cucerit trofeul pentru cea mai buna solista de opera din Romania in acest an.
Festivalul din Parcul Rozelor se va desfasura in 22-24 august si 29-31 august 2014 dupa urmatorul program: 22 august, opereta ”Silvia”; 23 august, opera ”Nabucco” de Giuseppe Verdi; 24 august, opereta ”Vaduva vesela”, de Franz Lehar; 29 august, ”My Fair Lady”, musical de Frederick Loewe; 30 august, opera ”Rigoletto”, de Giuseppe Verdi; 31 august, de la ora 11, feeria pentru copii ”Steaua de sticla”, de Silvia Kerim, iar seara opereta ”Liliacul” de Johann Strauss, scrie Tion.ro. Cu exceptia feeriei pentru copii, toate spectacolele la Parcul Rozelor vor incepe la ora 20,30.
Festivalul este organizat de Opera Nationala Romana si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara. Accesul publicului la toate spectacolele va fi, ca la fiecare editie, liber.

giuseppe verdi vaduva vesela frederick loewe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0883 (s) | 33 queries | Mysql time :0.036530 (s)