News Flash:

SCANDAL in showbiz, pe Facebook, intre Bobonete si Mihai Morar. "Acest Bufonete Doua Tonete e suspect de un retard..."

11 August 2014
1834 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa ce Mihai Bobonete s-a plans ca, din cauza Radio Zu nu a mai putut sustine un spectacol, Mihai Morar l-a atacat imediat.
"Radio Zu
au instalat o scena chiar langa Teatrul de vara din Jupiter si vor fi concerte 3 seri de la ora 20:00...ceea ce cu parere de rau ne face pe noi nevoiti sa renuntam la showul de improvizatie programat luni pe 11 in Jupiter,nu se aude nimic de la bubuiala deci nu putem tehnic depasi situatia,asta m-au anuntat organizatori si m-am gandit sa stiti si voi daca ati fi fost doritori de noi prin preajma! Multa sanatate lu zu!", a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.

Mesajul postat l-a indignat pe Mihai Morar care nu s-a abtinut si i-a dat o replica usturatoare.
"Bufonete Doua Tonete e suspect de un retard care, omeneste, ma ingrijoreaza.
Zice ca nu poate respira din cauza Radio Zu.
Hai sa vedem. Logic:
1. Scena celui mai mare turneu muzical din Romania, e instalata in Neptun, nu in Jupiter.
2. Spectacolele noastre sunt programate VINERI, SAMBATA si DUMINICA. Bufonete nu-si poate tine spectacolul invatat de acasa LUNI din cauza galagiei de la scena noastra. Adica la 24 de ore dupa ce noi stingem luminile!!
3. Chiar si asa, sa zicem ca viteza sunetului ar fi egala cu viteza melcului... Teatrul de Vara Jupiter e la o distanta de un kilometru de scena turneului nostru. Iar sunetul e orientat inspre Olimp, nicidecum Jupiter.
4. Bufonete ne ureaza multa sanatate. Sincer, sunt mult mai ingrijorat pentru sanatatea unuia care la varsta asta cantareste cat Doua Tonete.
5. Bufonete nu poate respira din cauza Radio Zu. Nu, Doua Tonete, cauza deficientelor tale respiratorii nu e Radio ZU! Cu bunatatea unui medic ti-o spun!
6. Ne vedem de la 19.00 in Neptun. Aseara am fost peste 20.000. Si nu ne opreste nimic si nimeni. Mai ales un nimeni", a scris Morar pe Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041518 (s)