News Flash:

Timisoara, luata cu asalt de imigranti

19 Octombrie 2017
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
imig
Cincisprezece migranti, printre care sase minori, au fost descoperiti de politistii locali, in noaptea de luni spre marti, pe o strada din Timisoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, marti, de Politia Locala Timisoara, cei 15 migranti au fost depistati pe str. Circumvalatiunii, in zona pasajului, in noaptea de luni spre marti. Este vorba despre noua adulti si sase minori cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani, toti din Irak.
"Unul singur dintre ei a putut comunica datele celor depistati, fiind vorbitor de limba engleza si declarand ca ar fi venit din Serbia in Romania. Cum nu aveau documente asupra lor, politistii locali i-au predat politistilor de la Sectia 4 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei", arata Politia Locala Timisoara.
Acesta este cel de-al doilea grup de migranti depistat in ultimele zile. Sambata, un alt grup de opt persoane a fost gasit pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timisoara.
Politistii locali au depistat, in ultimele luni, peste 200 de migranti adapostiti in parcuri, sub poduri, pe malul raului Bega sau in cladiri degradate din Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004702 (s)