News Flash:

Timisoara City Marathon a dat drumul la inscrieri

9 Septembrie 2022
265 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara City Marathon

Timisoara City Marathon invita tosi doritorii in 23 octombrie la alergare si descoperirea orasului si a Banatului, in cadrul urmatoarelor curse:

Maratonul „Cavalerii Cetatii” by Flexik Automation. Startul maratonului de 42 de km va fi dat pentru maxim 100 de participanti din fata bisericii din Otelec, incepand cu ora 9.00
Semimaratonul „Eugeniu de Savoya”. Semimaratonul de 21 km va avea punctul de start in fata primariei din Sanmihaiu Roman, la ora 10.00. La aceasta cursa sunt disponibile maxim 200 de locuri
Crosul „Poarta Forforosa”. La cursa de 10 km vor lua startul de la Stadionul “Stiinta” – Baza 1 UPT, de la ora 9.30 un numar de maxim 300 de participanti.
Crosul „Batalionul Banat”. Cursa de 3 km asteapta la start cu voie buna si iubitorii de miscare mai putini antrenati, la Stadionul “Stiinta” – Baza 1 UPT, la ora 10.45, in limita a 400 de participanti.
Cei mai buni alergatori la toate cele patru curse vor fi premiati de catre organizatori.

„Unul dintre obiectivele Alergotura este sa incurajeze miscarea si sa faca participarea alergatorilor la evenimente cat mai accesibila. Spre deosebire de celalalte evenimente marca Alergotura, Timisoara City Marathon este un eveniment competitional destinat atat profesionistilor (la marathon si semi-maraton), cat si celor mai putin antrenati (la cursele de 10, respectiv 3 km). Pornind de aici, pentru aceasta editie venim cu o serie de noutati, prin care ne dorim sa avem la start cat mai multi juniori, copii si iubitori ai sportului” a declarat Adrian Ciutina, presedinte Club Sportiv Alergotura.

 

sursă foto: arhivă 2018

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004968 (s)