News Flash:

Timis: Punctul de trecere a frontierei de la Foeni II, deschis temporar spre Serbia pana la 15 ianuarie 2014

26 Decembrie 2013
1347 Vizualizari | 1 Comentarii
Punctul de Trecere a Frontierei Foeni II (România) - Jasa Tomici (Serbia) se va redeschide temporar, în perioada 24 decembrie 2013 - 15 ianuarie 2014, la solicitarea autorităţilor publice locale sârbe şi române, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române.

'Punctul rămâne deschis localnicilor riverani care vor să meargă la rude în perioada sărbătorilor religioase române şi sârbe. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime', a declarat luni Laura Milea, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Oficialităţile reamintesc că trecerea frontierei române spre Serbia se poate face de către cetăţenii români în baza un document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport), dar nu pot folosi buletinele de identitate vechi.

Poliţiştii de frontieră vor permite ieşirea din ţară a cetăţenilor români minori doar dacă sunt însoţiţi de o persoană fizică majoră sau de ambii părinţi. Dacă minorul călătoreşte doar cu unul dintre părinţi trebuie prezentată la vamă o procură notarială a celuilalt părinte sau dacă face dovada faptului că minorul i-a fost încredinţat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă, ori a decesului celuilalt părinte. AGERPRES

laura milea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Rafly  | #995
Well macaadmia nuts, how about that.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005476 (s)