News Flash:

Primarul Nicolae Robu, la turatie maxima si in 2014!

23 Decembrie 2013
1299 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, nu are de gând să ia piciorul de pe acceleraţie în ceea ce priveşte proiectele urbei de pe Bega în anul 2014 şi consideră că 2013 a fost un an bun.

„Pe de-o parte am reuşit semnarea unui număr important de contracte de finanţare pe fonduri europene şi am reuşit demararea pe teren a implementării unui număr foarte mare de proiecte, o parte din ele susţinute din fonduri europene, dar cele mai multe din veniturile noastre proprii. Unele proiecte sunt de anvergură mai mare, altele de anvergură mai redusă. Fiecare are o importanţă deosebită pentru Timişoara şi timişoreni. Am pus accent pe modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii urbane a oraşului nostru. Cea mai serioasă problemă a oraşului nostru este rămânerea infrastructurii urbane. Cred că avem obligaţia să punem în valoare relieful oraşului şi să asigurăm o infrastructură pe măsura cerinţelor actuale”, spune Robu.

„Reabilitarea completă şi complexă a cartierului Soarelui, respectiv Calea Buziaşului”

În Timişoara s-au pornit mai multe proiecte în ultimul an, multe dintre ele de infrastructură şi nu puţine dintre acestea au dat traficul peste cap, pentru ca la finalizarea lor să creeze un trafic mai fluent. „Timişoara trebuie să asigure în toate zonele sale carosabile civilizate, pe care să se circule fără a se produce uzuri anormale ale maşinilor, fără a se crea disconfort, a se produce praf, noroi. Campania dusă în 2013 pentru reabilitare cu covor asfaltic şi nu plombe a zeci de străzi în oraşul nostru trebuie continuată în 2014. În 2014 vom reabilita atât străzi principale din oraşul nostru cât şi străzi de ordin secundar ca dimensiune a lor şi ca intensitate a traficului, amplasate în toate zonele - centrale şi periferice, dar importante şi ele pentru cetăţenii care trăiesc în zonele respective. Vom continua să reabilităm trotuarele oraşului şi să reamenajăm spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii. Vom amenaja numeroase locuri noi de parcare, vom finaliza, în 2014, două proiecte extrem de importante şi pentru că de ele beneficiază un număr mare de cetăţeni şi pentru că vor fi proiecte pilot pentru ceea ce vom face la scara întregului oraş - reabilitarea completă şi complexă a cartierului Soarelui, respectiv Calea Buziaşului, tot ce înseamnă carosabil, trotuar, spaţii de parcare, spaţii verzi. Nu am de gând ca în 2014 să lăsăm piciorul de pe pedala de acceleraţie. Vom merge la capacitate maximă – în regim turbo. Vom duce la bun sfârşit toate proiectele cu finanţare europeană”, spune Robu. Ziuadevest.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007290 (s)