News Flash:

TRAGEDIE! O fetita de 7 ani a murit la un strand cu apa termala din statiunea Geoagiu Bai

31 Mai 2016
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
strand geoagiu
O fetita de 7 ani, din judetul Cluj, a murit duminica dupa amiaza dupa ce a fost ranita in urma unui incident petrecut in unul dintre bazinele cu apa termala ale strandului din statiunea Geoagiu Bai. 
"Din primele informatii, se pare ca decesul minorei a survenit dupa ce aceasta ar fi fost ranita in urma unui incident petrecut in bazinul strandului", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Laura Bradu. 
Martorii oculari au relatat ca fetita ar fi fost lovita neintentionat in apa de un alt copil, care a sarit de la trambulina. Victima a iesit din apa, dar apoi a inceput sa vomite si ulterior a intrat in stare de inconstienta. 
Un echipaj de la Ambulanta i-a acordat fetitei primul ajutor si a transportat-o la spitalul din Orastie. 
"Pe drum, starea fetitei s-a agravat. La mutarea din ambulanta in Unitatea de Primire a Urgentelor, victima a intrat in stop cardio-respirator. Din pacate, in ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a decedat", a explicat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, dr.Calin Dumitrescu. 
Cazul a intrat in atentia politiei, care a declansat o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor ce au dus la producerea acestei tragedii. AGERPRE
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004411 (s)