News Flash:

Teroare intr-o fabrica de cablaje din Hunedoara, dupa o cearta cu muncitoarele: seful de sectie a fost înjunghiat in inima cu un cutit!

13 Iulie 2018
1335 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22 1

Scene dramatice s-au petrecut, joi intr-o fabrica de cablaje. O angajata si-a injunghiat seful de sectie,cu un cutit, in zona inimii.

UPDATE: Anchetatorii au audiat-o pe muncitoare si au aflat ca a recurs la acest gest, afland ca a fost concediata. Un incident grav a avut loc, joi, dupa-amiaza, intr-o fabrica de cablaje din Orastie. Un barbat a fost injunghiat cu un cutit, in zona inimii, de o muncitoare. „La ora 15:21, Politia Municipiului Orastie a fost sesizata cu privire la faptul ca o angajata a unei societati economice, in varsta de 49 de ani, in timp ce isi desfasura activitatea la locul de munca, pe fondul unor neintelegeri cu privire la neindeplinirea de catre aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a injunghiat cu un cutit pe seful de sectie a aceleasi societati economice, un barbat in varsta de 38 de ani. Victima a fost transportata la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale. A fost diagnosticata cu o plaga injunghiata in zona hemitoracelui stang anterior”, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara.
Muncitoarea si-ar fi agresat seful de sectie la scurt timp dupa ce iesise din biroul directorului, au povestit martori ai incidentului, pentru adevarul.ro. Femeia a fost retinuta si adusa la audieri. Va fi cercetata pentru tentativa de omor. Victima se afla internata la Spitalul judetean din Deva.
sursa: Adevarul.ro


orastie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004409 (s)