News Flash:

Sorin Grindeanu, un fost viceprimar si un fost primar, dati in judecata de Nicolae Robu

12 Iulie 2018
839 Vizualizari | 1 Comentarii
sorin grindeanu5

Primaria Timisoara, prin primarul Nicolae Robu, i-a dat in judecata pe fostul premier Sorin Grindeanu, precum si pe fostul viceprimar Adrian Orza si pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu, pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 350.000 de lei rezultat in urma inchirierii unor masini.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca institutia a inaintat o actiune in instanta pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 350.000 de lei, pe care fostul premier Sorin Grindeanu, care a fost viceprimar al Timisoarei intre anii 2008 si 2012, precum si fostul viceprimar Adrian Orza si fostul primar Gheorghe Ciuhandu l-ar fi creat primariei prin inchirierea unor masini.

“Am inaintat o actiune in instanta pentru recuperarea unui prejudiciu produs Primariei Timisoara de catre fostii conducatori ai institutiei, prin nerespectarea unei ordonante de urgenta in vigoare la acea vreme privind reducerea cheltuielilor bugetare. S-au incheiat contracte de inchiriere pentru masini si Curtea de Conturi a sesizat ca acele contracte au fost ilegale. Era o ordonanta in vigoare menita sa reduca cheltuielile bugetare, OUG 34 din anul 2009. Gheorghe Ciuhandu, Adrian Orza, Sorin Grindeanu si cativa functionari publici sunt subiecti in acest proces. Vom vedea ce spune instanta, s-a ajuns in situatia ca prejudiciul trebuie recuperat de la ei ca persoane. Primaria prin primar i-a actionat in instanta. Nu am facut-o ca persoana, ci ca reprezentant al institutiei. Recuperarea prejudiciului a rezultat din inchirierea de masini cu incalcarea OUG care instituia masuri de reducere a cheltuielilor bugetare. Nu stiu detalii”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timisoarei a precizat ca prejudiciul se ridica la suma de 352.000 de lei, fara penalitati si fara dobanzi, dupa ce au fost inchiriate 12 masini.


sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Zamfirescu Stoian  | #23311
Dl. Grindeanu are acum destui bani sa-si poata achita datoriile fata de primaria Timisoara care le-a pricinuit cand a fost viceprimar......
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007545 (s)