News Flash:

Gorghiu, despre Liviu Dragnea: Are un profil de om bolnav, de obsedat

12 Iulie 2018
785 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea5

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, la Timisoara, cu privire la interviul dat de Liviu Dragnea la un post national de televiziune, miercuri seara, ca are un “profil de om bolnav, de obsedat” si ca cei care il sustin ar trebui sa fie “ingrijorati”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Am urmarit declaratiile domnului Dragnea de aseara. Am crezut ca domnul Dragnea si-a dedicat o ora intreaga aseara in emisiunea la care a participat pentru domnul Iohannis. A vorbit exclusiv despre presedintele Romaniei. Evident ca asta nu inseamna un profil de om de stat si de om care conduce majoritatea parlamentara si indirect Guvernul Romaniei, ci este un profil de om bolnav, de obsedat. Realmente de obsedat, si o spun la modul serios pentru ca sunt colegi ai domniei sale care inca il mai sprijina, care ar trebui sa fie ingrijorati de genul acesta de reactie”, a afirmat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL a mai precizat ca Liviu Dragnea are un astfel de comportament pentru ca “simte fiorul finalului”, in conditiile in care ar mai avea doua dosare penale care ar urma sa fie supuse analizei pentru redeschidere.

“Evident ca exista scuze, dar nu suficiente pentru a justifica comportamentul sau. A facut chiar domnia sa public faptul ca mai are doua dosare penale care urmeaza sa fie supuse analizei pentru redeschidere, unul pe numele Dragnea, unul pe numele companiei cu care a devalizat jumatate de Romanie, Tel Drum, in septembrie. Deci presiunea pe Liviu Dragnea este una foarte mare si el stiindu-se vinovat de aceste lucruri nu are de ales decat sa ameninte pe toata lumea de dimineata pana seara, asa face orice om care simte fiorul finalului. Ratiunea si echilibrul nu sunt, din punctul meu de vedere, compatibile cu profilul lui Liviu Dragnea, iar problemele lui nu au rezolvare indiferent cat de mult l-ar ameninta cu suspendarea pe actualul presedinte al Romaniei. Am vazut insa o nuanta aseara, nu doar pe Klaus Iohannis il ameninta, lucrul acesta il face de vreun an si jumatate, l-a amenintat indirect si voalat si pe Calin Popescu Tariceanu. Pentru ca miza lui absoluta este sa se emita acel act numit ordonanta de urgenta pe Legile Justitiei si pe Codul Penal. Cred ca viseaza dimineata, la pranz si seara acest lucru”, a declarat Alina Gorghiu.


timisoara dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006835 (s)