News Flash:

Temperaturile se vor mentine mai ridicate decat cele normale. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

28 Decembrie 2017
986 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea

Vremea va fi, in continuare, cu mult mai calda decat in mod obisnuit la sfarsit de decembrie, informeaza ANM.
JOI 

IN TARA

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 7 si 14 grade, iar cele minime, intre 0 si 10 grade. Cerul va fi temporar noros si va ploua, in timpul zilei in jumatatea vestica a tarii, iar noaptea si in restul teritoriului. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar izolat se vor cumula cantitati de apa de 10...15 l/mp. Vor fi conditii de polei. Indeosebi in timpul zilei, vantul va avea intensificari in regiunile vestice, cu rafale de 55...75 km/h, iar in zona montana cu peste 80 km/h, chiar 90...100 km/h pe crestele cele mai inalte ale Carpatilor Meridionali; local si temporar vor fi intensificari ale vantului si in regiunile estice, sud-estice si centrale, dar cu viteze ce se vor situa in general intre 50 si 55 km/h. In special la inceputul intervalului, in zonele joase vor fi conditii de ceata.
LA BUCURESTI:

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii decembrie. Cerul se va innora treptat si in cursul noptii temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 5...7 grade.
VINERI

IN TARA 

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, desi temperatura aerului va scadea, cu precadere in vestul tarii. Maximele se vor incadra intre 3 si 13 grade, iar minimele intre -5 si 6 grade. Cerul va avea innorari si va ploua in regiunile estice si de sud-est, unde, in cursul noptii izolat, vor fi conditii si de lapovita. In interiorul arcului carpatic, local vor fi precipitatii mixte. La munte, treptat, vor predomina ninsorile. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in special, in zona montana.


in tara temperaturile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004884 (s)