News Flash:

Tudose discuta astazi despre legile Justitiei cu delegatii celor 43 de organizatii civice care au cerut un dialog cu premierul

27 Decembrie 2017
772 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose2

Premierul Mihai Tudose se va intalni, miercuri, la Palatul Victoria, de la ora 11.00, cu delegatii celor 43 de organizatii civice care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la Codurile Penale.
„Intalnirea dintre prim-ministrul Mihai Tudose si delegatii celor 43 de organizatii civice care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale va avea loc maine, 27.12.2017, la ora 11.00, la Palatul Victoria. De comun acord cu Cabinetul prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegati din partea organizatiilor civice, astfel incat sa poata avea un dialog coerent si clar”, se precizeaza intr-o postare publicata marti pe pagina de Facebook „Coruptia ucide”.

Potrivit aceleiasi surse, in desemnarea celor sapte delegati, organizatiile civice au luat in considerare criteriul unei reprezentativitati cat mai mari a grupurilor semnatare.

Astfel, la intalnire vor participa Alexandru Socol – Coruptia Ucide; Ciprian Ciocan – Va Vedem din Sibiu, Laurentiu Stefanescu – Initiativa Timisoara, Marius Deaconu – Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, Mihai Politeanu – Initiativa Romania, Mihai Tudorica - #REZISTENTA, Radu Dumitriu – delegat al organizatiilor din Diaspora.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006297 (s)