News Flash:

Taurii si fecioarele saruta cel mai bine! Iata si alte zodii experte in sarut

12 Noiembrie 2016
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
saruta bine
Unii barbati iti topesc buzele la propriu, fara a folosi tehnici sofisticate de sarutare. Si asta datorita felului in care acestia inteleg pasiunea. Ce-i drept, din tot zodiacul doar despre patru barbati se poate spune ca saruta pasional sau „mai fierbinte decat vara”.
LOCUL 4: CAPRICORN

Capricornul te analizeaza pana la milimetru dupa care trece la ‘atac’. 

Barbatul Capricorn stie cum sa sarute o femeie, sarutarile fiind insotite de mangaieri si vorbe tandre si sincere in timpul amorului. De asemenea, acest semn zodiacal iti poate pregati surprize neasteptate cum ar fi sarutarea zonelor sensibile ale corpului, aceasta fiind arma lor secreta de cucerire.

VARSATOR
Nativul Varsator se comporta ca un copil rasfatat, chiar daca se afla la o varsta matura. Acesta se angreneaza in tot felul de jocuri copilaresti, iar saruturile sale au un parfum inocent. Timiditatea acestui barbat dispare dupa ce partenera ii raspunde cu ‘aceeasi moneda’ si scoate la iveala inflacararea.

FECIOARA
Nu exista semn zodiacal care sa sarute mai migalos decat Fecioara. Barbatul Fecioara iti respecta fiecare bucata a buzei tale si nu isi bate joc de momentul vostru romantic. Acest nativ are suficienta imaginatie incat sa te faca sa te simti nu bine ci extraordinar de bine, sarutand mai fierbinte decat vara.

TAUR
Campion in ale amorului ramane barbatul Taur. Acesta saruta ca nimeni altul iar secretul nu e cine stie ce secret. Care este arma acestui nativ? Sinceritatea. Taurul este de parere ca un sarut sincer valoreaza mai mult decat orice tehnica exersata sau orice fantezie ai avea in minte. Atunci cand Taurul te doreste arzator, pregateste-te de cea mai perfecta noapte de amor din viata ta.

capricornul t capricorn varsator fecioara taur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006753 (s)