News Flash:

Tarom va opera cursa Iasi-Timisoara. Iata orarul zborurilor si pretul biletelor

1 Martie 2018
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
bilete de avion tarom

Dupa o perioada de controverse, situatia curselor interne dintre aerogarile din Iasi si Timisoara s-a reglementat. Incepand din aceasta luna, zborul Iasi-Timisoara va fi operat de compania Tarom. Din data de 25 martie 2018, locuitorii Moldovei vor avea ocazia sa calatoreasca de la Aeroportul Iasi, pe ruta directa spre capitala Banatului, cu o frecventa de patru zboruri pe saptamana.

Orarul este urmatorul: in zilele de luni, miercuri si joi cu plecare din Iasi de la ora 8:30 si sosire la Timisoara la 10:20. Returul este programat de la Timisoara de la ora 10:45 si sosirea la Iasi la ora 12:25. O alta cursa va avea loc duminica. Plecarea din Iasi va fi la ora 13:30 si sosirea la Timisoara va avea loc la ora 15:20. Totodata, cursa retur va pleca de pe Aeroportul "Traian Vuia" de la ora 15:45 si va ajunge la Iasi la ora 17:25.

"Compania Tarom lanseaza noi rute interne între Iasi-Timisoara si Cluj-Timisoara, oferind astfel pasagerilor sai noi oportunitati de calatorie prin intermediul zborurilor directe. Aceste noi zboruri reprezinta un prim pas al unui proiect ambitios de operare intre punctele interne ale Romaniei, proiect initiat in anul Centenarului, prin compania nationala a Romaniei", a transmis compania Tarom.

Pasagerii isi pot achizitiona bilete la preturi ce pornesc de la 40 euro pe segment de zbor, iar rezervarile se pot face pe site-ul companiei: www.tarom.ro, dar si de pe varianta mobila a site-ului www.tarom.ro sau prin agentiile proprii si partenere Tarom.

Citeste si : Incredibil. Adevarul din spatele anuntului Blue Air de a anula cursa Iasi-Timisoara. Nimeni nu se astepta la o asemenea situatie.


timisoara tarom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)