News Flash:

INCREDIBIL! Barbat din Braila mort de 7 ani, amendat de politistii locali pentru ca ”incerca” sa vanda o masina

28 Februarie 2018
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1

Politistii locali din Braila au amendat o persoana care a murit de sapte ani. Procesul verbal prin care barbatul decedat in 2011 era sanctionat cu 500 de lei amenda pentru ca a incercat sa vanda o masina pe domeniul public a fost prezentat pe Facebook de fiul defunctului.
In procesul verbal intocmit de politistul local scrie ca la data de 20.02.2018, in dreptul blocului situat in municipiul Braila, pe strada Siretului, persoana sanctionata, in calitate de proprietar, avea pus la vanzare un autoturism, pe domeniul public apartinand municipiului Braila, in alte locuri decat cele special amenajate in acest sens.

Procesul verbal a fost primit de fiul defunctului, avand mentiunea ”Nu este de fata la intocmirea procesului verbal”.

Ulterior, barbatul a povestit ce a patit pe retelele de socializare, acolo unde a prezentat si documentele intocmite de politisti.
”Cat de incult poti sa fii...de fapt numai unii din Politia Locala Braila pot face asa ceva...sa dai o amenda unei persoane decedate de aproape 7 ani....fara sa faci un minim de verificari??? Domnule...care te crezi mare local, dar nici macar nu stii sa scrii corect gramatical (, si " se scriu cu ), pana si telefonul meu este mai destept ca tine si scrie corect cuvintele...du-te la scoala, dar ia-o din clasa a-2-a ca ai pierdut multa materie si esti in urma rau de tot...da-ti demisia baiatule ca iei o caruta de bani degeaba!!!”, a scris braileanul pe Facebook.

 

Reprezentantii Politiei Locale Braila recunosc greseala si spun ca totul a pornit de la neatentia unui politist local, in conditiile in care urmasii decedatului nu facusera succesiunea bunului.

”Este o eroare a dispecerului nostru, in ziua aceea el era de serviciu si nu a verificat decat numele si adresa proprietarului, nu s-a uitat si acolo unde se spunea ca proprietarul masinii este decedat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Politiei Locale Galati, Georgica Tanase.

Reprezentantii Politiei Locale Braila mai spun ca nu au cum sa indrepte greseala decat la solicitarea persoanei care se simte neindreptatita. Concret, cetateanul care a reclamat pe Facebook ar trebui sa solicite Politiei ca ceara in instanta anularea amenzii.

”Singura institutie care poate anula o amenda este instanta. Cetateanul care se simte prejudiciat se poate adresa instantei. El nu a facut succesiunea, nu este treaba noastra sa stabilim de ce nu a facut-o. Exista varianta ca respectivul sa se adreseze Politiei Locale, iar noi sa luam amenda si sa o prezentam instantei spre anulare. Nu s-a intamplat asa, cetateanul a ales alta varianta”, a spus directorul Georgica Tanase.

Intr-un fel sau altul, povestea braileanului mort de sapte ani, amendat pentru ca a incercat sa vanda o masina, va ajunge in instanta.


politistii locali braila amendat defunctului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006332 (s)