News Flash:

Tariceanu, denuntat la DNA

13 August 2016
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a ales cu un nou denunt la DNA! Asta dupa ce a fost filmat cand s-a dus sa-si reinnoiasca permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la DRPCIV pe o usa din curtea interioara. Acolo a fost asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului. In tot acest timp, in care Tariceanu a completat documentele si a facut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea sa intre in cladire.

Ca si cand denuntul depus de o cunoscuta avocata nu ar fi fost destul, Tariceanu mai incaseaza o lovitura. Paul Nicolae Petrovan, prefectul Capitalei, a declarat, ca urmeaza sa fie declansata o ancheta legata de modul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a preschimbat, joi, permisul de conducere intrand pe usa din spate.

„Dupa cum stiti, acolo sunt si alte institutii care isi desfasoara activitatea in cadrul ministerului. Adica e si Directia (DRPCIV - n.r.). Trebuie sa vad exact care este pozitia directiei, DRPCIV-ului. Pentru ca dansii sunt administratorii cladirii. Daca au declansat dansii o cercetare sau daca o declansam noi. Daca nu o vor face dansii, o vom face noi. Dar nu vreau sa ne suprapunem”, a declarat Paul Nicolae Petrovan, prefectul Capitalei.

Nicolae Petrovan a explicat ca, in cazul in care abaterile disciplinare au fost comise de ofiteri sau subofiteri, competenta de cercetare este a DRPCIV, care se afla in subordinea Ministerului Afacerilor Interne, iar daca abaterile au fost comise de personalul contractual, atunci competenta va fi a Institutiei Prefectului.

denuntul ancheta drpciv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005170 (s)