News Flash:

Tariceanu ataca dur justitia din Romania!

13 Martie 2017
895 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu 1
Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului si liderul ALDE, a indemnat, luni, in cadrul Adunarii Generale a Municipiilor, primarii sa iasa public si sa spuna daca sunt "haituiti" de institutiile din domeniul justitiei. 
Acesta a subliniat ca obiectivul comun este dezvoltarea Romaniei, chiar daca, potrivit presedintelui Senatului, acest lucru este dificil de realizat din cauza "franei puse de institutiile de forta". 
"Eu am crezut ca democratia si respectarea drepturilor si libertatilor cetatenilor a fost un bun castigat definitiv dupa 1989. Astazi suntem in situatia sa folosim o mare parte a energiilor noastre pentru a recastiga un teren care parea sigur. Stiu ca multe proiecte sunt blocate din cauza institutiilor de forta. Obiectivul comun este dezvoltarea Romaniei in ciuda franei puse de institutiile de forta. Romanii nu vor gasi scuze daca proiectele de dezvoltare nu vor fi puse in practica", a spus Tariceanu. 
Liderul ALDE i-a indemnat pe primari sa iasa public si sa spuna daca se fac presiuni asupra lor din partea institutiilor din domeniul justitiei, scrie Realitatea.net. 
"S-a tot vorbit in ultima perioada de aproape un fel de prigoana pornita impotriva primarilor, ca le e frica sa semneze acte. Daca va simtiti haituiti, daca se fac presiuni, iesiti si spuneti public aceste lucruri, daca nu, atunci treceti la treaba. Nu avem niciun motiv sa nu punem in aplicare programul politic cu care am castigat alegerile", a sustinut Calin Popescu Tariceanu. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004765 (s)