News Flash:

Tariceanu anunta ca ALDE va avea patru ministri in viitorul guvern

28 Iunie 2017
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Presedintele ALDECalin Popescu Tariceanu, a declarat marti, ca formatiunea pe care o conduce are patru portofolii pe care doreste sa le pastreze si in viitorul Cabinet Mihai Tudose si a nominalizat propunerile de ministri.


”Vom avea patru ministri care vor ocupa aceleasi portofolii, aceasta este propunerea. Gratiela Gavrilescu - la Ministerul Mediului si vicepremierTeodor Melescanu - la ExterneToma Petcu - la Energie si Viorel Ilie - ministru pentru Relatia cu Parlamentul”, a spus, marti, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.


Potrivit acestuia, viitoarea echipa guvernamentala se va prezenta joi in Parlament pentru investitura. 
"Am avut o scurta reuniune cu Biroul Politic Central al ALDE pentru a formaliza, conform obligatiilor statutare, propunerile de ministri in viitorul guvern. Mihai Tudose a fost desemnat prim-ministru si urmeaza sa isi formeze echipa guvernamentala si se va prezenta in Parlament joi dupa-amiaza cu programul de guvernare si cu membrii echipei guvernamentale pentru a primi votul de incredere al Parlamentului", a explicat Tariceanu.


In ce priveste Ministerul JustitieiTariceanu a declarat ca ”acesta e asumat de PSD”.


Astfel, ALDE ar vrea Ministerul Justitiei pentru Tudorel Toader, desi postul este al PSD, potrivit unor surse politice.


La randul sau, PSD nu a venit cu o propunere clara care sa fie mai buna ca Tudorel Toader, iar acum se duc discutii ca ministrul demisionar Tudorel Toader sa ramana in continuare pe acest post si in viitorul guvern.

presedintele alde gratiela gavrilescu ministerul mediului externe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)