News Flash:

Noua propunere pentru functia de premier, Mihai Tudose, legaturi STRANSE cu serviciile. Ce avere are acesta

26 Iunie 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
tudose2
Liderii PSD au decis in sedinta Comitetului Executiv al partidului ca Mihai Tudose sa fie numele pe care il vor propune presedintelui Klaus Iohannis la consultarile de la Cotroceni. Ministru demisionar al Economiei, Mihai Tudose, este unul dintre cei mai vechi membri al PSD si de-a lungul timpului a fost implicat in mai multe scandaluri, majoritatea aruncand suspiciuni asupra sa de legaturi foarte stranse cu SRI. Imediat dupa condamnarea lui Liviu DragneaVictor Ponta a provocat un scandal de proportii vorbind despre acoperitii din PSD. Surse din PSD si nu numai sustin ca omul la care se referea Ponta ca este ”ofiter acoperit” ar fi fost chiar Mihai Tudose.


”Ca sa raspund tuturor celor care ma intreaba: cred ca Liviu Dragnea NU trebuie sa isi dea demisia din functia de Presedinte al PSD! Trebuie sa tina Partidul unit, sa castige alegerile locale si parlamentare si sa fereasca PSD de toti «ofiterii» acoperiti sau descoperiti care vor sa il preia! Clar?”, a scris Victor Ponta pe Facebook.


Ulterior, fostul premier a revenit si a spus ca ”Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de «ofiterii» care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a scris Ponta pe Facebook, in completarea mesajului sau.


In 2015, pentru Tudose a fost o situatie speciala. A intrat atunci in atentia presei pentru ca a fost acuzat ca a plagiat in teza de doctorat. Aceasta a fost obtinuta la Academia Nationala de Informatii, sub indrumarea lui Gabriel Oprea, la randul sau acuzat de plagiat, acestuia din urma fiindu-i retras titlul de doctor.


Mihai Tudose, deputat PSD la data sustinerii tezei de doctorat si presedinte al Comisiei pentru Politica Economica, reforma si privatizare din Parlament, sustinea anul trecut ca a facut cerere pentru renuntarea la titlul de doctor.


„Eu am facut o cerere in care spun ca renunt ca nu mai, dar nu stiu daca s-a aprobat sau nu, daca e de analizat sau nu. Mi se pare jenant sa ma duc in fata unei comisii care s-a antepronuntat. Pentru ce? Nu am profitat de titlul asta, n-am avut sport de vechime, bani, n-am profesat in baza lui, nu am luat niciun examen in baza lui. Am facut aceste studii pentru mine, efectiv pentru mine, pentru nivelul meu de a intelege ce se intampla in jur. Daca chestia asta deranjeaza la oamenii politici, am inteles. Pot trai si fara el.


O Doamne, nu (am plagiat n.red). Acuzatia mea care a aparut de la cei care s-au ocupat de chestia asta e ca am plagiat din Basescu si Ion Iliescu, adica niste declaratii ale domniilor lor cand erau presedinti ai Romaniei, pe CSAT. Te duci in fata unei comisii compusa de oameni care s-au antepronuntat. Pur si simplu nu vreau sa joc in filmul asta”, a spus Mihai Tudose.


Ce avere are Mihai Tudose


Conform ultimei declaratii de avere, depusa in data 05.01.2017, Mihai Tudose impreuna cu sotia sa au incasat 154.837 lei. De asemenea, Tudose detine doua autoturisme marca Mercedes si un apartament de 97 de metri patrati in Braila. Mihai Tudose este colectionar si detine o colectie filatelica in valoare de 30.000 de euro. In septembrie 2016, Tudose a incasat 90.000 de euro, in urma vanzarii unui autoturism.

mihai tudose ministru demisionar economiei sri liviu dragnea psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006223 (s)