News Flash:

Soarta Guvernului Grindeanu, discutata intr-o intalnire secreta intre liderii coalitiei!

6 Iunie 2017
996 Vizualizari | 0 Comentarii
guvern grindeanu
Liviu Dragnea a tinut, marti, o sedinta secreta cu Calin Popescu TariceanuLia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea. Principalul subiect a fost nemultumirea pe care liderii coalitiei o au fata de prestatia Guvernului Grindeanu. Surse din PSD spun ca se pregateste debarcarea lui Sorin Grindeanu, iar acest lucru s-ar putea intampla printr-o motiune de cenzura daca premierul nu renunta singur la functie.
La finalul sedintei, primarul Gabriel Firea a afirmat ca nu-si permite sa taca si sa ascunda relatia cu Guvernul, facand referire la nemultumirile evocate la Subiectiv, cand a precizat ca a fost surprinsa sa constate ca ”exista o reactie fie prea inceata, fie de refuz din partea reprezentantilor unor ministere, care pun in dificultate Primaria Capitalei”.

Am observat speculatiile cum ca Gabriela Firea ar fi cerut demiterea Guvernului, nu imi permit sa fac asa ceva. In schimb, nici nu imi permit sa tac si sa ascund care este relatia adevarata dintre Guvern si alesii locali ai municipiului Bucuresti. Tin la aceste proiecte foarte mult”, a spus Gabriela Firea.

liviu dragnea lia olguta vasilescu gabriela firea psd sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006429 (s)