News Flash:

Taie o lamaie in 4 si tine-o in dormitor. EFECTUL VA FI UIMITOR!

16 Septembrie 2017
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaie
Cu totii stim ca lamaile sunt pline de vitamine si nutrienti. Aroma de lamaie proaspata este foarte revigoranta si buna pentru sanatate. In plus, lamaile contin proprietati antiseptice si antibacteriene. Din pacate, prea putini oameni cunosc toate beneficiile pe care le au lamaile asupra sanatatii. Asadar, uite la ce ne ajuta lamaile!


1. Mirosul de lamaie este revigorant: Aceasta aroma ne readuce optimismul si ne ajuta sa depasim starile de depresie si anxietate. De aceea, din ce in ce mai multe restaurante au lamai plantati in ghivece, pentru a-si ajuta oaspetii sa se relaxeze si sa se simta bine. Incearca si tu: taie o lamaie in patru si aseaz-o intr-un loc din casa pe care il frecventezi des, vei vedea ca iti va imbunatati starea de spirit.


2. Lamaile curata in profunzime scalpul: Lamaile pot fi folosite ca tratament pentru multe afectiuni ale pielii, inclusiv cicatrici, acnee si pete. Iata cum trebuie sa procedezi: taie o lamaie in jumatate si freaca partea afectata a corpului. Poti folosi lamaile si pentru a curata zonele de piele mai dificil de curatat, cum ar fi coatele, genunchii si calcaiele.


3. Lamaile iti improspateaza respiratia si te scapa de durerile in gat: Daca simti ca incepe sa te doara in gat, mananca 2-3 felii de lamaie, te va scapa de dureri, iar respiratia ta va fi proaspata si placuta.


4. Limonada te scapa de pietrele de la rinichi: Daca suferi de afectiuni ale rinichilor, consuma zilnic cate un pahar de limonada si nu vei mai avea probleme cu pietrele de la rinichi.


5. Consumul zilnic de lamai reduce semnele imbatranirii:Lamaile contin foarte multe substante benefice pentru organism, cum ar fi vitamina C, vitamina A, vitamina E, cupru, crom, potasiu, fier, magneziu. In plus, contin si foarte multi antioxidanti care incetinesc procesul de imbatranire celulara.


6. Lamaile te scapa de toate tipurile de bacterii: Este suficient sa tai o lamaie in patru si sa o lasi in dormitor peste noapte: va purifica aerul si te va scapa de toate bacteriile care pot fi periculoase pentru sanatatea ta. Nu uita sa pui alta lamaie dupa ce se intareste.

lamaile vitamine nutrienti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005078 (s)