News Flash:

Sute de timisoreni, imbratisati in centrul orasului, in cadrul campaniei "Free Hugs"

4 Decembrie 2017
845 Vizualizari | 0 Comentarii
imbratisare5

Sute de timisoreni care s-au plimbat duminica prin centrul orasului au fost imbratisati gratuit de catre 30 de voluntari de toate varstele, in cadrul campaniei “Free Hugs”, organizata de catre o asociatie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Actiunea “Free Hugs: Imbratisari gratuite” a fost organizata pentru cel de-al saptelea an consecutiv de catre o asociatie.

Aproximativ 30 de voluntari, printre care si copii de cinci sau noua ani, au participat la campania desfasurata, duminica, in centrul Timisoarei, dupa ce au aflat de pe o retea de socializare ca pot oferi imbratisari gratuite.

Astfel, tinand in maini afise cu mesajele “Imbratisari gratuite” sau “Free hugs”, voluntarii s-au plimbat prin Piata Victoriei pentru a le propune trecatorilor sa fie stransi in brate.
“La actiune participa aproximativ 30 de voluntari, dintre care doar sase fac parte din asociatie, restul sunt voluntari adunati de pe Facebook, in ultimele zile, care au dorit sa ofere o imbratisare. Scopul acestei actiuni este de a darui dragoste, fericire. Ideea acestei campanii, care este una internationala, a pornit undeva in anii ’80, in momentul in care un pastor ii invata pe oameni sa daruiasca iubire in public”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ina Nita, voluntar in cadrul Asociatiei Look Inside.

Potrivit organizatorilor, majoritatea trecatorilor carora li s-a propus sa fie stransi in brate au raspuns pozitiv, iar cele mai incantate de idee au fost persoanele straine.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005542 (s)