News Flash:

A inceput cosmarul pe DN1!

3 Decembrie 2017
913 Vizualizari | 0 Comentarii
DN 101

Circulatia s-a intensificat, duminica, pe DN1, in statiunile montane de pe Valea Prahovei, intre Predeal si Busteni si intre Sinaia si Comarnic, pe sensul de mers catre Bucuresti.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, la ora 12,00, avand in vedere numarul foarte mare de turisti care se intorc de la munte, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, in statiunile montane de pe Valea Prahovei, intre Predeal si Busteni, precum si intre Sinaia si Comarnic, pe sensul de mers catre Capitala, unde in prezent se circula cu o viteza de aproximativ 20 km/h.

Este de asteptat ca viteza de deplasare sa scada in orele urmatoare si traficul sa fie si mai intens, se arata in comunicat.

Pentru evitarea aglomeratiei, este recomandat ca soferii sa foloseasca ruta ocolitoare: DN1A Sacele — Cheia — Ploiesti, A3 Ploiesti — Bucuresti, unde valorile de trafic sunt reduse in acest moment si se circula fluent, se precizeaza in comunicatul citat.

* ORA 11:08 Infotrafic: Circulatie ingreunata pe DN1, intre Predeal si Busteni si intre Posada si Comarnic

Circulatia este ingreunata, duminica, pe DN1, intre Predeal si Busteni si intre Posada si Comarnic, se arata intr-un comunicat al Centrului Infotrafic din IGPR, remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la ora 10,30, din cauza numarului mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre statiunile montane catre Capitala, se circula ingreunat pe DN1, intre Predeal si Busteni, precum si intre Posada si Comarnic.

Valorile de trafic sunt in crestere si este de asteptat ca in orele urmatoare acestea sa fie din ce in ce mai ridicate, avand in vedere numarul foarte mare de turisti care se intorc duminica de la munte, indica IGPR.

Pentru evitarea aglomeratiei, soferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A Sacele — Cheia — Ploiesti, A3 Ploiesti — Bucuresti, unde momentan valorile de trafic sunt reduse. Totodata, se recomanda conducatorilor auto sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului pentru fluidizarea circulatiei si sa adopte permanent o conduita preventiva la volan, circuland cu atentie sporita, se mai arata in comunicat.

AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007376 (s)