News Flash:

Sute de case, inundate in Prahova

31 Iulie 2018
887 Vizualizari | 0 Comentarii
casa

Sute de gospodarii din cele patru sate ale comunei Poiana Campina din judetul Prahova au fost inundate, in timpul noptii de luni spre marti, in urma unei viituri. Apa a intrat in 15 locuinte si mai multe drumuri au fost afectate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primarul comunei Poiana Campina, Alin Moldoveanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca de pe versanti s-au scurs torenti, in urma unor ploi torentiale, iar cele patru sate au fost inundate, apa ajungand in sute de gospodarii si in 15 case, iar drumurile au fost acoperite de viitura.

“A plouat puternic in patru reprize. A fost toata comuna inundata. Apa a iesit pe strazi, in gospodarii, in case. Viitura a venit de pe versanti, dar a si plouat foarte tare. Toate satele au fost inundate, Bobolia, Pietris, Poiana Campina si Ragman”, a declarat, luni, Moldoveanu.
Potrivit acestuia, pana acum nu s-au putut stabili pagubele. Viitura a agravat alunecarile de teren si rupturile drumurilor, si asa afectate de la ultimele potoape.
“De culturile din curtile oamenilor nu mai poate fi vorba. Acum s-au agravat si problemele pe care le aveam la drumuri. Unul era asfaltat si e acum decopertat complet. Si mai avem drumuri cu alunecari de teren si rupturi“, a mai spus primarul comunei Poiana Campina.

Aceasta este cea de-a opta viitura care a avut loc in Poiana Campina, de la inceputul anului. Mediafax


gospodarii inundate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006903 (s)