News Flash:

Doua loturi de AUTOSTRADA au fost date in folosinta. A fost semnata receptia lucrarilor

31 Iulie 2018
781 Vizualizari | 0 Comentarii
auto

Aproape 29 de kilometri, cat insumeaza loturile 3 si 4 ale Autostrazii Sebes-Turda, ar putea fi deschisi traficului rutier, incepand din aceasta seara. Tronsoanele au fost receptionate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania (CNAIR) si mai e nevoie doar de dispozitia Politiei.
Purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca a fost receptionat si lotul 3 al Autostrazii Sebes-Turda si mai este nevoie ca politistii sa dea dispozitie de deschidere.

”S-a receptionat si lotul 3 si, in scurt timp, in seara aceasta (luni seara – n.r.), speram sa dam drumul la circulatie. E cert ca vrem sa dam drumul circulatiei in aceasta seara dar nu stim la ce ora. Estimam ca la 20.30, pe ambele loturi”, a spus Alin Serbanescu.

Intrebat daca marti se va circula pe autostrada, acesta a raspuns: ”Clar. Mai trebuie sa ne armonizam punctul de vedere cu politia, politia sa dea dispozitie de deschidere, iar apoi cetatenii sa-si manifeste dorinta de a intra pe autostrada”, a mai declarat purtatorul de cuvant al CNAIR.
 


autostrazii sebes-turda cnair alin serbanescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005763 (s)