News Flash:

In acest weekend, „Timișoara cantă”, la Iulius Town

24 Iulie 2020
772 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara Canta

Timișoara, 24 iulie 2020: Dacă îți este dor de atmosfera de festival, vino la evenimentul „Timișoara cântă”, din acest weekend, la Iulius Town! Iar dacă ești o fire atletică, atunci nu trebui să ratezi concursurile sportive care ți s-au pregătit. Cei mici își vor testa talentul la atelierul de creație sau vor putea pătrunde în lumea magică a teatrului de păpuși.

La Iulius Town începe unul dintre cele mai așteptate evenimente din această perioadă. Dăm start distracției, vineri, 24 iulie 2020, la Festivalul „Timișoara cântă!”. De la ora 19.00, artiști renumiți îndrăgiți DJ Project, Maryliss și trupa Vest Phoenix Cover ne vor încânta cu melodiile lor. Sâmbătă, 25 iulie, Roxen, Peregrinii și Zebbra vor avea grijă de buna noastră dispoziție. Timp de două zile, în zona VIP Parking din Iulius Town se va da tonul în materie de muzică. Intrarea este pe bază de rezervare, mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tot sâmbătă, îi provocăm pe cei atletici la evenimentul sportiv „Hard to the Core”, în cadrul căruia vor fi demonstrații și concursuri de trotinete, biciclete BMX și skate-uri. Sunt puse „în joc” și  multe premii. Vino în zona Family Plaza, de la ora 16.00, să facem mișcare împreună! Evenimentul este organizat în parteneriat cu magazinul UMAN din Iulius Town Timișoara.

Sâmbătă, de la ora 17.00, prichindeii sunt așteptați la un atelier de creație. Micii meșteri vor demonstra cât sunt de talentați și vor crea unicorni fermecați. Iar duminică, 26 iulie, în parcul Iulius Gardens va avea loc teatru de păpuși. „Magazinul Fermecat” îi va face pe copii să pătrundă într-o lume magică, unde totul este posibil. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Tot în acest weekend, la etajul 1 al Iulius Mall, 14 artizani te așteaptă la Târgul de antichităţi, handmade și vintage. Printre obiectele pe care aceștia le-au adus cu ei se numără: colecții impresionante de bijuterii, pietre semiprețioase, porţelanuri, tablouri, statuete și multe altele. Târgul se va desfășura de vineri până duminică.

Terasele din Iulius Town organizează în fiecare zi evenimente speciale, cum ar fi seri de jazz. Cadrul natural spectaculos din Iulius Gardens, spre care au deschidere toate locațiile, fac ca ieșirile tale în oraș să fie cu totul deosebite.

Galerie Foto

Ateliere_de_creatie
dj project maryliss
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 33 queries | Mysql time :0.061514 (s)