News Flash:

Acest test va descoperi cea mai secreta informatie despre tine. Vei fi placut surprins de ce vei afla

6 Martie 2018
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
test

Alege o floare care iti place cel mai mult, iar apoi gaseste o scurta descriere care o sa spuna multe despre „eul” tau asuns. S-ar putea ca unele lucruri sa te surprinda.

1. Mac

Esti o persoana energica, care iubeste petrecerile galagioase si aglomeratiile solicitante. De asemenea, esti o fiinta creativa, care stie sa-si manifeste individualitatea si care e pasionata de lucruri noi. Datorita culorii tale aprinse, multa lume este atrasa de tine, asa ca vei ramane in memoria oamenilor pentru mult timp.

2. Iris

Irisul este un curcubeu ce denota, din punct de vedere simbolic, optimismul. Oamenii care iubesc aceste flori sunt foarte creativi si au o imaginatie extrem de bogata. De aceea, se plictisesc destul de rapid si cam isi incalca promisiunile. Incearca cumva sa aduci mai multa organizare in rutina ta. In acest sens te pot ajuta plimbarile regulate.

3. Lalea

Esti un adevarat amator al calatoriilor, schimbarilor si te adaptezi foarte repede, desi esti strans legat de familie si prieteni. Esti o persoana receptiva, atenta si buna la suflet, insa se intampla sa fii si arogant. Daca cumva cei dragi se supara prea des pe tine, incearca sa vezi ca s-ar putea problema sa fie in tine.

4. Trandafir

Desigur ca este floarea dragostei, de aceea esti o fire romantica, iubitoare si pasionala, iti place sa respecti traditiile si s-ar putea sa pari cam demodat. In schimb esti cel care prefera sa vada doar partile bune ale lumii si deseori nu accepta din aceasta cauza neajunsurile oamenilor, scrie poatenustiai.ro.

5. Crin

Esti un om respectabil si demn de atentia celor din jur, intrucat ei te vad ca un indrumator. Esti empatic, bun la suflet si tinzi sa-i ajuti pe toti. Ai un simt al stilului, de aceea faci alegeri rafinate. Relatiile amoroase sunt pentru tine chestiuni serioase, de aceea stii cum sa te comporti ca sa le pastrezi.

6. Orhidee

Esti o fire gingasa si binevoitoare, detesti contradictiile si conflictele. Uneori preferi sa fii singuratic si misterios. Reiesind din complexitatea radacinilor acestei flori, putem spune ca persoanele care o iubesc tind sa-si creeze un anturaj la fel de strans, format din prieteni apropiati. Trebuie de mentionat si faptul ca in epoca victoriana orhideea simboliza luxul si admiratia fata de propiul exterior.

7. Violeta

Aceasta floare se asociaza cu puritatea si modestia. Tu apreciezi minimalismul si simplitatea, dar in acelasi timp te caracterizeaza o ingeniozitate rara. Interpretii de vise spun ca violetele in vis inseamna succes, ceea ce inseamna ca viata ta va fi plina de reusite.

8. Romanita

Daca iti place aceasta floricica care emana caldura, cel mai probabil esti si tu o fiinta zambitoare, vesela si optimista. Iti este caracteristic sa lasi lucrurile pe maine si sa te distrezi la maxim. Adori la nebunie odihna activa, in special, in natura. De aici porneste si spiritul tau de aventurier, care te face sa uiti de toate fricile.

9. Narcis

In Orient, narcisul este simbolul norocului si al bunastarii materiale. Dar tu stii cel mai bine ca toate astea le vei obtine daca vei munci mult si din greu. De aceea, esti o persoana foarte muncitoare si ambitioasa, dar si un sprijin pentru cei apropiati. Nu-ti lipseste nici creativitatea, pe care nu eziti s-o manifesti in raport cu sarcinile si problemele pe care le ai.

10. Floarea soarelui

Este o floare mare si indrazneata. Te asemeni si tu cu ea, pentru ca radiezi fericire si caldura. Numai prezenta ta poate sa lumineze o intreaga incapere. Tu stii sa sustii oamenii in situatiile de impas si ii ajuti atunci cand au nevoie. Esti un mic soare, gingas si energic, care transmite doar vibratii pozitive.


mac iris lalea trandafir crin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008160 (s)