News Flash:

Suedia a invins cu 3-0 Mexic, in ultima etapa a grupelor. Ambele echipe s-au calificat in optimi

28 Iunie 2018
725 Vizualizari | 0 Comentarii
mexic suedia live la campionatul mondial cm 2018 5

Reprezentativa Suediei a invins, miercuri, la Ekaterinburg, cu scorul de 3-0, selectionata Mexicului, in ultima etapa a Grupei F de la Cupa Mondiala. Ambele echipe s-au calificat in optimile competitiei, incheind pe primele doua pozitii, in timp ce Germania, invinsa cu 2-0 de Coreea de Sud, a terminat ultima.
La Ekaterinburg, golurile au fost marcate de Augustinsson ’50, Granqvist ’62 si Alvarez ’74 (autogol).

In minutul 30, s-a recurs la VAR dupa ce balonul l-a lovit in mana pe mexicanul Hernandez, aflat in propriul careu. Centralul argentinian Nestor Pitana nu a acordat penalti, dupa ce a consultat inregistrarea fazei.

Mexic: Ochoa - Álvarez, Salcedo, Héctor Moreno, Gallardo (Fabian ’65) – Guardado (Corona ’75), Héctor Herrera – Layún (Peralta ’89), Vela, Lozano - Hernández. Selectioner: Juan Carlos Osorio

Suedia: Olsen - Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson – Larsson (Svensson ‘57), Ekdal (Hiljemark ’80), Claesson, Forsberg – Berg (Thelin ‘68), Toivonen. Selectioner: Janne Anderson

Nationala Suediei a incheiat grupa pe primul loc, cu sase puncte, urmata de Mexic, tot cu sase puncte, Coreea de Sud si Germania, cu cate trei puncte.

In optimile de finala, Suedia va intalni, in 3 iulie, la Sankt Petersburg, ocupanta locului doi in Grupa E, si Mexic va juca la Samara, in 2 iulie, cu castigatoarea Grupei E.


reprezentativa suediei ekaterinburg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004337 (s)