News Flash:

Strategia lui Klaus Iohannis pentru viitorul Guvern

24 August 2016
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit ce strategie se pune la punct de catre presedintele Klaus Iohannis pentru viitorul Guvern ce ar urma sa fie instalat din iarna. Alegerile legislative vor avea loc pe 11 decembrie, conform Guvernului, iar viitorul premier ar putea fi tot actualul, Dacian Ciolos. Seful Senatului spune ca aceasta ar fi a 3-a etapa a unei serii incepute in noiembrie 2014.

”Prima etapa a fost in noiembrie 2014. A doua a fost prin instalarea unui guvern care nu are sustinere. A treia urmeaza la alegeri, cand se va incerca punerea unui guvern numit de larga uniune nationala. Se va face ca pe timpul lui Traian Basescu. Atunci, el l-a numit premier pe Emil Boccare a trecut in Parlament, dar nu avea sustinere. Asa se urmareste si acum.

Liviu Dragnea a dat asigurari ca nu va face alianta cu PNL. PSD s-a mai fript odata cu PNL. USR ia din electoratul PNL. ALDE are 8%, PMP are 6%, UDMR are 6% in sondajul facut de PNL, dar nu a vrut sa-l prezinte.

Nu se poate ca oamenii sa dea votul cuiva, iar Iohannis sa-l puna pe Ciolos sa spuna ca eu il vreau pe el, pentru ca imi place. Romania nu e chiar singura. Presedintele e obligat sa tina cont de rezultatul votului cetatenilor.”, a spus Calin Popescu Tariceanu.

guvern alegeri traian basescu emil boc liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005005 (s)