News Flash:

Grav accident in Caras-Severin! Microbuz cu pasageri lovit de o remorca. Sunt sapte raniti

24 August 2016
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz lovit de tir
Un accident rutier s-a produs luni, la orele pranzului, pe DN 58, in afara localitatii Soceni din judetul Caras-Severin, dupa ce o remorca a unui ansamblu de vehicule a lovit un microbuz in care se aflau noua pasageri, sapte dintre acestia fiind raniti si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta. 
'La fata locului, politistii au stabilit ca un barbat de 41 de ani, din Mures, a condus un ansamblu de vehicule pe DN 58, din directia Resita spre Caransebes, iar in afara localitatii Soceni nu a redus viteza intr-o curba la dreapta, semiremorca a patruns pe contrasens, lovind cu partea lateral-stanga un microbuz in care se aflau noua persoane', a declarat Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin. 
In urma accidentului, sapte pasageri aflati in microbuz au fost raniti transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, insa nu le este pusa viata in pericol, dupa cum a declarat, pentru AGERPRES, Violeta Florea, purtator de cuvant al unitatii medicale. 
'Noua persoane au fost implicate in accident, dar sapte au fost aduse la spital, pentru investigatii, celelalte doua primind ingrijiri la fata locului. Din cele sapte persoane, doua sunt ranite ceva mai grav, dar nu le este pusa viata in pericol. In prezent, una dintre persoanele aduse a fost lasata deja sa plece, pentru ca a incheiat investigatiile', a precizat Violeta Florea. 
Printre cei raniti se afla si conducatorul microbuzului, in varsta de 57 de ani, din Resita. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. AGERPRES

caras-severin cecilia danet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006060 (s)