News Flash:

STPT a reluat transportul scolar. Sunt 15 trasee

5 Mai 2021
456 Vizualizari | 0 Comentarii
transport

Odată cu reînceperea școlii, STPT repornește transportul școlar cu cele 15 curse regulate. Orarul liniilor de transport este afișat în stații și poate fi găsit și pe site-ul societății de transport public.

„Începând cu data de 5 mai 2021 vor fi reluate cursele destinate elevilor care studiază pe teritoriul municipiului Timișoara, pe toate cele 15 trasee destinate transportului școlar. Orarul liniilor destinate transportului școlar este afișat în stații și pe site-ul oficial www.stpt.ro, la secțiunea Orare”, transmit reprezentanții STPT.

Reprezentanții societății de transport școlar le reamintește elevilor obligațiile legate de distanțarea fizică, purtarea măștii de protecție și utilizarea dezinfectantului la urcarea în mijlocul de transport în comun.

„Toate mijloacele de transport ale Societăţii de Transport Public Timişoara sunt dezinfectate zilnic cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. De asemenea, începând cu această săptămână, mijloacele de transport în comun au revenit la programul normal, acestea fiind pe trasee și după ora 22”, mai transmite STPT.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)