News Flash:

Stirea care a CUTREMURAT lumea. A fost OMORAT cel care a gresit la deschiderea JO 2014

10 Februarie 2014
1395 Vizualizari | 1 Comentarii
"Tehnicianul din cauza căruia nu s-au aprins toate cele cinci cercuri olimpice la Ceremonia de Deschidere a JO de Iarnă a fost găsit mort" a fost ştirea care a făcut valvă la sfarşitul săptămanii, însă ea s-a dovedit a fi gluma unui site satiric.
SOCI 2014. O ştire publicată sambătă, la nici 24 de ore de la Ceremonia de Deschidere a JO de Iarnă, a avut darul să şocheze opinia publică din întreaga lume, presa de limba engleză propagand informaţia cu repeziciune.
Se spunea că persoana care a fost responsabilă cu "deschiderea" inelelor olimpice şi nu s-a achitat cum trebuie de sarcină, a fost găsită moartă. Se citau rapoarte ale autorităţilor locale de la Soci în care se specifica că trupul lui Boris Avdeiev a fost găsit în camera sa de hotel, cu multiple răni de cuţit.
Avdeiev era un tehnician responsabil cu transformarea a cinci fulgi de nea în cercuri olimpice, pe parcursul Ceremoniei de Deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă. Lucrurile nu au decurs tocmai cum trebuia, ce-la de-al cincile fulg nereuşind să-şi schimbe forma.
In ştire se spunea că deşi Avdeiev a fost mutilat şi pe corpul său se puteau distinge clar semnele unei lupte, anchetatorii nu bănuiau nimic necurat. "Sigur, există răni prin înjunghiere şi vanătăi pe tot corpul, dar nu se ştie cine le-a cauzat. Poate s-a împiedicat pe un set de cuţite. Este groaznic cand se întamplă astfel de accidente. Dar poate că domnul Avdeiev ar fi trebuit să se gandească de două ori înainte de a rata ceremonia de deschidere. Astfel de accidente au tendinţa să li se întample celor care trădează Rusia", ar fi spus un procuror.
Ce au omis majoritatea publicaţiilor a fost că site-ul pe care a apărut ştirea, Daily Currant, este unul satiric, care a mai publicat articole de acest gen, scriind că Vladimir Putin i-a dedicat lui Stalin JO de la Soci, că Putin a ucis un urs grizzly cu maine goale sau că 37 de persoane au murit în Colorado, din cauza supradozelor, în prima zi în care s-a legalizat vanzarea şi consumul de marijuana.

soci 2014
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Imaan  | #980
Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un reiatzlaor este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat
Adauga comentariu

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0973 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042532 (s)