News Flash:

Stiai ca pozitia picioarelor spune multe despre personalitatea ta?

10 Iunie 2018
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
picioare poitii

Trebuie sa stii faptul ca limbajul non-verbal spune multe despre o persoana si pozitia picioarelor în timp ce stai jos dezvaluie intentiile tale si o parte dintre secrete.

Data viitoare cand iesi în societate, uita-te la pozitia picioarelor celor din jur si afla cate ceva despre caracterul lor.

1. Pozitia A
Aceasta persoana considera ca daca îsi ignora problemele, ele vor disparea de la sine. Din pacate, aceste persoane prefera sa transfere responsabilitatea altcuiva si sa dea vina pe altcineva pentru problemele sale, doar pentru a nu se împovara si a nu-si pierde timpul pretios. Comunicarea cu acest gen de persoane curge de la sine, pentru ca sunt interesante, creative, fermecatoare si un pic copilaroase, cu toate ca nu gandesc prea mult înainte de a vorbi si îsi dau seama de ceea ce au spus cand deja este prea tarziu.

Ce spun picioarele despre sanatatea ta! Simptome ingrijoratoare

2. Pozitia B
Cei care stau cu picioarele asa sunt visatori si au imaginatia bogata. Au multe idei noi si bune, care le sunt de cele mai multe ori apreciate la locul de munca. Lor nu le place monotonia sau sa aiba o rutina zilnica, drept pentru care iubesc calatoriile si oriunde merg îsi fac prieteni noi. Nu au nici o problema sa o ia de la început daca ceva îi nelinisteste si niciodata nu pierd timpul în relatii toxice, care nu îi fac fericiti sau la locuri de munca care îi seaca de energie.

3. Pozitia C
Pentru acesti oameni primeaza confortul. Cand vor sa cumpere ceva se gandesc zile întregi la resepctivul obiect si cantaresc optiunile, pentru ca vor ca totul sa fie perfect. Cand vine vorba despre alegerea hainelor, pantofilor, parfumului sau mobilei sunt si mai pretentiosi. Ei sunt dezorganizati, dar stiu cum sa functioneze într-un mediu ravasit. Întampina probleme de concentrare si sunt visatori, ceea ce în ochii altora îi face sa para aroganti, deoarece nimanui nu-i place sa fie ignorat.

4. Pozitia D
Celor care prefera aceasta postura nu le place sa întarzie si îi urasc pe cei care fac acest lucru. Sunt persoane inteligente si vulnerabile, pentru care primeaza linistea lor sufleteasca. Nu le place sa piarda timpul cu discutii de complezenta si se simt deranjati de exprimarea emotiilor în public. Pentru ei, un sarut este ceva intim si nu se simt confortabil sa se sarute cu cineva în fata altor oameni. Cei care stau în aceasta pozitie si pasesc cu toata talpa sunt oameni deschisi la minte, care nu întampina neaparat probleme în a spune cuiva cum se simt. Ei pot fi uneori usor nepoliticosi. Cei care nu calca cu toata talpa îi confrunta usor pe oamenii cu care au anumite probleme si socializarea este similara cu un camp de lupta, drept pentru care sunt foarte atenti la cum se comporta si ceea ce spun. Casa lor este ca un sanctuar, unde se simt în largul lor si accepta foarte greu criticile, pentru ca o iau ca pe un atac personal si încep imediat sa se apere.

Care este procedura corecta cand avem picioarele umflate

5. Pozitia E
Aceste persoane nu se grabesc niciodata si cred ca totul li se cuvine. Sunt încapatanate si ambitioase, niciodata nu se dau batute pana nu îsi ating scopurile. Pentru ele, aspectul exterior conteaza foarte mult si sunt gata sa investeasca oricat în haine si îngrijire corporala. Cu toate acestea, astfel de comportamente pot fi un semn de nesiguranta si lipsa de încredere în fortele proprii. De asemenea, au o problema cu acceptarea criticilor.

sursa:feminis.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005133 (s)