News Flash:

Steaua a castigat derby-ul cu Craiova

19 Februarie 2017
927 Vizualizari | 0 Comentarii
liga 1 minge 1
FC Steaua Bucuresti a invins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (1-1), sambata seara, pe Stadionul "Municipal" din Drobeta-Turnu Severin, intr-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.
Craiovenii au dominat prima repriza si au avut sansa de a deschide scorul, dar bulgarul Hristo Zlatinski a ratat un penalty in minutul 12 (a aparat portarul Florin Nita), acordat pentru un fault al lui Gabriel Tamas la Andrei Ivan.
Steaua a reusit sa deschida scorul prin Mihai Pintilii (24), dar oltenii au restabilit egalitatea zece minute mai tarziu (34), acelasi Zlatinski transformand de data aceasta o lovitura de pedeapsa acordata pentru faultul lui Tamas la Nicusor Bancu.
In prima repriza, William De Amorim a ratat o ocazie, sutul sau fiind aparat de portarul Nicolae Calancea (28), iar Bancu a avut si el o oportunitate notabila, dar sutul sau s-a dus alaturi de poarta (43).
Steaua a fost mai activa dupa pauza si a ratat o ocazie prin Marko Momcilovic (52), pentru ca spre final, Gabriel Enache (79) sa inscrie golul victoriei, cu un sut printre picioarele portarului Calancea.
Suporterii Craiovei au desfasurat in tribune un banner cu mesajul "Numai stele cazatoare, intr-un fotbal care moare/Doar iubirea alb-albastra a ramas sa straluceasca".
Jucatorii Universitatii au intrat pe teren cu tricouri speciale, pe spatele lor putandu-se citi hashtaguri cu cuvinte semnificative: Briceag — #lei, Bancu — #bucurie, Ivan — #istorie, Bucurica — #devotament, Acka — #onoare, Barthe — #unici, Nuno Rocha — #pasiune etc.
Fostul international craiovean Pavel Badea, marcatorul dublei in victoria din 1990 impotriva Stelei, a dat lovitura de start a partidei.
Craiovenii, invinsi si in tur cu 2-1, sunt al a doua infrangere consecutiva in campionat, iar in etapa viitoare o vor intalni pe Dinamo, la Bucuresti.
Tot sambata, FC Voluntari a învins cu scorul de 1-0 (0-0) echipa Gaz Metan Medias. Unicul gol al partidei a fost înscris de Ivanovic (min. 67).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004800 (s)