News Flash:

Ioan Andone, dat afara de la Dinamo

15 Februarie 2017
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
andone
Dinamo a ramas fara antrenor. Seful cainilor, Ionut Negoita, a decis sa-l dea afara dupa ce alb-rosii au fost batuti in ambele meciuri din 2017. Dupa infrangerea in fata Concordiei ChiajnaDinamo si-a micsorat foarte mult sansele de a se califica in play-off.


Favorit pentru a-i prelua pe caini este Claudiu Niculescu, anunta gsp.ro. Clau-gol a evoluat in "Groapa" in perioadele 2001-2002, 2003-2008 si 2009-2010. Gloria lui Dinamo a antrenat pana acum echipe precum Universitatea Cluj, Crisul Oradea, Damila Maciuca, CSM Ramnicu Valcea si CS Mioveni. Dupa despartirea oficiala de Andone, Claudiu Niculescu va veni in Bucuresti pentru a negocia cu Negoita viitorul contract.


Daca nu se va intelege cu Niculescu, Negoita are si varianta Cosmin Contra. Cel poreclit Gurita spune ca ar veni la Dinamo."As prelua Dinamo acum, cu 3 etape inainte de sfarsitul campionatului. Sunt sanse la play-off, deci nu as prelua-o in play-out”, a declarat Cosmin Contra la DigiSport. Tehnicianul a adaugat: „Eu pot sa antrenez in orice moment, orice echipa, sunt liber de contract. Dinamo sa ma sune si atunci vom discuta. Ne vom intelege, de ce nu? E o provocare, Dinamo e Dinamo, eu am jucat acolo”.

dinamo antrenor ionut negoita concordiei chiajna claudiu niculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006410 (s)