News Flash:

Statiunea hunedoreana Straja, promovata prin oferte speciale la Targul de turism al Romaniei

14 Noiembrie 2013
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Cabanierii din staţiunea montană Straja sunt prezenţi la ediţia din acest an a Târgului de turism al României, care începe joi la Romexpo, cu o ofertă dedicată iubitorilor sporturilor de iarnă ce vor alege să schieze în timpul săptămânii, pe domeniul schiabil din Masivul Vâlcan urmând să fie deschise şapte pârtii.

Astfel, turiştii pot opta pentru un pachet de cinci zile, în zilele lucrătoare ale săptămânii, pentru care cabanierii au stabilit un preţ de 499 de lei şi reduceri la transportul pe cablu (ski-pass).

'Ne-am propus să promovăm potenţialul turistic al staţiunii Straja şi pe timpul săptămânii, nu doar sâmbăta şi duminica. Turiştii care se vor caza la pensiunile autorizate din staţiune vor plăti un pachet de 499 lei de persoană şi vor avea reduceri de 20% la transportul pe cablu, 30% la închirierea de echipamente şi un discount de 35% pentru monitorii de schi. Oferta va fi valabilă toată iarna, de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor şi a vacanţei de iarnă a copiilor', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţia cabanierilor 'Descoperă Straja', Mihai Dumitraşcu.

O surpriză plăcută în Straja va fi şi pista de snow-tubing ce a fost amenajată în zona pârtiei Platoul Soarelui, turiştii putând să se distreze pe zăpadă după modelul parcurilor acvatice, în timpul verii. Pista este în lungime de 200 de metri şi are propria instalaţie de transport pe cablu, cu o capacitate de preluare de 500 de persoane pe oră.

În această vară, în Straja au mai fost efectuate investiţii în siguranţa pârtiei de sub telescaun, care a fost balizată cu parazăpezi pentru protejarea turiştilor de eventuale accidentări la schi.

'Pentru târgul de turism am pregătit şi alte suprize, pe care vizitatorii le vor descoperi la standul nostru, organizat cu sprijinul Agenţiei de Dezvoltare Economică a judeţului Hunedoara. Sunt oferte speciale pentru toată lumea', a spus Mihai Dumitraşcu.

Potrivit acestuia, gradul de ocupare al staţiunii Straja a ajuns la 80%, pentru perioada sărbătorilor de Crăciun şi de Anul Nou.

Târgul de turism al României va fi deschis în perioada 14-17 noiembrie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006960 (s)